Gepubliceerd op 24-07-2021

Scouting Valburg Seizoen 2021 - 2022

 
De vrijwilligers van Scouting Valburg hebben na een seizoen vol met corona regels en het constant anticiperen op de laatste ontwikkelingen nu een wel verdiende vakantie.

Na de vakantie beginnen we traditie getrouw het nieuwe seizoen met het 'overvliegen'. Deze eerste opkomst is met alle drie de speltakken en zullen de leden die van speltak wisselen op ludieke wijze worden 'overgevlogen'. Alle leden ontvangen hierover meer informatie via de groeps-app.

Als alle plichtplegingen zijn afgerond en er weer ruimte is gecreŽerd voor nieuwe leden starten op vrijdag 10 september de Scouts en Explorers met hun reguliere opkomsten en zijn ook de nieuwe Scouts/Explorers/snuffelaars van harte welkom welkom.

De Welpen starten zaterdag11 september en ook in deze speltak zijn alle nieuwe Welpen/snuffelaars dan van harte welkom!

Alle ouders/verzorgers van nieuwe leden ontvangen binnenkort bericht over de gang van zaken m.b.t. de eerste opkomst.

Mocht u vragen hebben over b.v. wachtlijsten of opkomsten in het nieuwe seizoen kunt u altijd contact opnemen met de speltak, klik hier!

Wilt u meer informatie omtrent corona en onze scouting activiteiten klik dan HIER!

 

 
 
 

©1966 - 2021 Scouting Valburg<

DISCLAIMER: De website en social media van Scouting Valburg worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd.
Mocht u onjuistheden tegenkomen of opmerkingen hebben, laat het dan weten aan de webmaster via deze link.
Heeft u een opmerking over een specifieke foto of pagina, geef dan duidelijk aan om welke foto/pagina het gaat. Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend!