Gepubliceerd op 16-09-2022

Scouting Valburg Seizoen 2022 - 2023

Na de vakantie beginnen we traditie getrouw het nieuwe seizoen met het 'overvliegen'. Deze eerste opkomst is op 17 september met alle drie de speltakken en zullen de leden die van speltak wisselen op ludieke wijze worden 'overgevlogen'. Alle leden ontvangen hierover meer informatie via de groeps-app.

Als alle plichtplegingen zijn afgerond en er weer ruimte is gecreŽerd voor nieuwe leden starten op vrijdag 23 september de Scouts en de Explorers met hun reguliere opkomsten. De Welpen starten op zaterdag 24 september. Meer info via de groeps-app of via de mail.

Alle ouders/verzorgers van nieuwe leden ontvangen binnenkort bericht over de eerste opkomst/snuffelen.

Mocht u vragen hebben over b.v. wachtlijsten of over het nieuwe seizoen kunt u altijd contact opnemen met de speltak, klik hier!