Gepubliceerd op: 09-10-2021 06:44

NLdoet 2021

NLdoet zaterdag 2 oktober, kom jij ook?

Door COVID-19 heeft Scouting Valburg NLdoet uitgesteld naar 2 oktober a.s..
We kunnen jouw hulp goed gebruiken want we willen die dag o.a. een overkapping gaan plaatsen, de blokhut schoonmaken en de kampvuurkuil opknappen. De klussen zijn aangemeld en goedgekeurd door NLdoet, we kunnen dus aan de slag.
Voor koffie/thee en de lunch wordt gezorgd. Ook al ben je maar een paar uurtjes beschikbaar, je bent van harte welkom. Vele handen maken licht werk! We beginnen om 10.00 uur en stoppen om 16.00 uur. Uiteraard werken we volgens de huidige Coronarichtlijnen.

Wil je meedoen meld je aan via contact@scoutingvalburg.nl