De speltak Roverscouts is er voor jongeren vanaf 18 tot 21 jaar.
Door de Corona crisis in Nederland zijn alle programma's van de speltakken, indien nodig, aangepast aan de omstandigheden! Lees meer!

De Y-vormige stok heeft een centrale plek binnen de speltak roverscouts. Je ziet 'm op het speltakteken, de uitdagingenbadge en de Partenza-dasring terugkomen. De stok staat symbool voor de keuze die je als roverscout maakt aan het eind van de speltak: je gaat de vaardigheden die je binnen Scouting hebt opgedaan, inzetten in een functie binnen Scouting en geeft zo Scouting door aan de nieuwe generatie óf je stopt met Scouting, maar gebruikt je vaardigheden actief buiten Scouting.

Opkomst: vrijdagavond van
Adviseurs: Bram, Esther en Jeroen

Contributie: €90,- per jaar, dit is exclusief scoutinguniform (meer info) en kampbijdrage.

Klik op het icoon om naar het fotoboek te gaan.