Gepubliceerd op: 27-10-2021 11:46

 

#RaboClubSupport actie 2021

   
  De actie is beŽindigt, stemmen kan niet meer.
8 november is de grote finale met Pieter van de Hogenband en horen we wat voor bedrag wij kunnen bijschrijven voor onze vuurluifel.
   
 

Namens alle leden van Scouting Valburg dank voor je steun!
 

 

Alle kleine beetjes helpen en daarom doet Scouting Valburg ook dit jaar weer mee met de Rabobank Club Support actie.
Door mee te doen aan deze actie willen wij graag een vuurluifel aanschaffen zodat we in weer en wind met de jeugdleden marshmallows kunnen roosteren, koken op het vuur of gezellig samen kunnen zitten rond het kampvuur. Dat gaat het nodige kosten dus iedere bijdrage is welkom.

Hoe werkt het?
Als je in het bezit bent van een Rabobank rekening en je bent 'lid' van de Rabobank afdeling Maas en Waal-Oost-Betuwe kan je Scouting Valburg een financieel zetje in de rug geven

Van 4 tot en met 25 oktober 2021 kan er gestemd worden.
Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen.Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer favoriet (max drie) en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.
Directe link:


©1966 - 2022 Scouting Valburg<

DISCLAIMER: De website en social media van Scouting Valburg worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd.
Mocht u onjuistheden tegenkomen of opmerkingen hebben, laat het dan weten aan de webmaster via deze link.
Heeft u een opmerking over een specifieke foto of pagina, geef dan duidelijk aan om welke foto/pagina het gaat. Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend!