Bijgewerkt op 16-09-2021 06:51

Klachten en besmettingen COVID19 en hoe te handelen m.b.t. de opkomst.

Voor je vertrekt van huis:

Als je bij het scoutingterrein aankomt:
- Bij aankomst zal de leiding alsnog vragen of je verkouden, enz bent. Zo ja mag je het terrein niet op.
- Zowel bij aankomst als bij het betreden van de blokhut desinfecteer je altijd de handen!

Wilt u alle maatregelen die tot 25 september gelden doorlezen? Klik dan HIER voor het volledig document met de laatste richtlijnen van Scouting Nederland.

Wilt u alle maatregelen die vanaf 25 september gelden doorlezen? Klik dan HIER voor het volledig document met de laatste richtlijnen van Scouting Nederland.