Bijgewerkt op 15-01-2022 18:42

Klachten en besmettingen COVID19 en hoe te handelen m.b.t. de opkomst.

Als je bij het scoutingterrein aankomt:
-
Bij aankomst zal de leiding vragen of je verkouden, enz bent. Zo ja mag je het terrein niet op.
Laat leden zoveel mogelijk alleen naar de opkomsten, ouders wachten in de auto en mogen niet op het terrein.
- Zowel bij aankomst als bij het betreden van de blokhut desinfecteer je altijd de handen!
- Op het terrein geldt de anderhalve meter regel voor 18 jaar en ouder.
- Leden, vrijwilligers en externen (zoals ouders) van 18 jaar en ouder zijn bij binnenactiviteiten (indien toegestaan) verplicht een coronatoegangsbewijs te tonen.
-

Dringend advies, als er COVID19 gerelateerde klachten zijn bij het jeugdlid zouden wij het op prijs stellen om t.b.v. de leiding en andere jeugdleden, geen risico te nemen. Dit om eventuele verspreiding en onnodig ziekteverzuim bij onze vrijwilligers te voorkomen.

Voor last minute wijzigingen houdt de groeps-app in de gaten!

Wilt u alle maatregelen doorlezen die vanaf 15 januari gelden? Klik dan HIER voor het volledig document met de laatste richtlijnen van Scouting Nederland.

1966 - 2022 Scouting Valburg<